El Congrés de Competències Digitals, a la tardor a Barcelona

La tercera edició del Congrés de Competències Digitals se celebrarà el 5 d’octubre al Cibernàrium de Barcelona Activa, sota el lema “Ciutadania ètica i compromesa en l’àmbit digital”. Aquesta tardor s’aplegaran personalitats de referència en l’àmbit digital per debatre al voltant de la manera en què s’encara la bretxa digital i les desigualtats, com aconseguir el benestar i al seguretat digital i com es pot empoderar una ciutadania digitalment formada i fer-ho d’una manera ètica.

Aquest congrés és una iniciativa que promou el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya amb Barcelona Activa, la Universitat Ramon Llull Blanquerna i la Universitat Oberta de Catalunya. i2CAT organitza, enguany, la tercera edició.

Aquesta cita també comptarà amb tallers virtuals de tipus metodològic i tecnològic els dies 3, 4, 6 i 7 d’octubre que tractaran la formació en competències digitals des d’una vessant més ètica, tenint en compte com de ràpid s’han adoptat les tecnologies digitals per part de les generacions més joves.

El programa ja pot consultar-se, i les inscripcions s’obriran a partir de l’1 de setembre.

Clipping de una noticia publicada originalmente en: 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio