Una cita important / 18 octubre: La Nit de l’Empresariat del Maresme


La Nit de l’Empresariat del Maresme arriba enguany a la seva XI edició consolidada com un dels actes empresarials més esperats de l’any a la comarca. El proper 18 d’octubre el Turó del Sol tornarà, per segon any consecutiu, a acollir una trobada que aplega prop de 250 personalitats del món empresarial, econòmic i institucional del Maresme.

L’acte, en format sopar, inclou el lliurament dels IX Premis FAGEM, que busquen donar visibilitat pública al teixit empresarial del Maresme. Enguany s’entregarà el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial  i dues mencions especials, al Jove Empresari menor de 41 anys i a la Dona Empresària. A més,l’entitat farà entrega del Reconeixement a la Contribució a l’Associacionisme Empresarial, un guardó amb el que vol homenatjar aquell empresari o empresària maresmenca que per la seva trajectòria professional suposi un actiu per la comarca.

Per confirmar assistència cal inscriure’s aquí. El preu de la Nit de l’Empresariat (inclou sopar) és de 60 euros (IVA inclòs). En els propers dies es facilitarà mètode de pagament.

*Places limitades.

DATA I HORA

 
Afegir al calendari

LLOC

Turó del Sol

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
Sorry - nothing planned yet!
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain