SEGRIÀ / El GDG Lleida organitza el 9 de desembre el Google Devfest al Parc Científic


29 noviembre 201702 Catalunya TIC
XXX

S’adreça especialment a estudiants d’FP i Batxillerat

El Google Developer Group (GDG) Lleida organitza la 4a edició del Devfest Lleida, que tindrà lloc el 9 de desembre, a partir de les 9 hores, a l’edifici CeDiCo del Parc Científic. El Google Devfest High School Developers Parade Lleida 2017 s’adreça especialment als joves preuniversitaris de Formació Professional i Batxillerat, tot i que està obert a tothom que vulgui actualitzar els seus coneixements tecnològics.

El dia 9 al matí, s’impartiran xerrades sobre diverses tecnologies, com el Cloud, l’Internet de les coses, els assistents personals, la presentació del nou programa de Google Code-in i la realitat virtual. L’empresa VT-LAB, de Madrid, presentarà l’ús d’aquests sistemes en la construcció i l’enginyeria, i la companyia Exovite, de Saragossa, mostrarà l’aplicació de la realitat augmentada per a operacions quirúrgiques. A la tarda, se celebrarà un Codelab d’Actions on Google en una sessió de dues hores.

L’entrada a la Devefest serà gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament a gdglleida.com. Els assistents tindran esmorzar i dinar gratuïts. L’organització distribuirà més de 100 regals de Google entre els participants.

 

Original en: pcital

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain