SEGRIÀ / El GDG Lleida organitza el 9 de desembre el Google Devfest al Parc Científic


29 noviembre 2017Z-Sin-categoría-definida
XXX

S’adreça especialment a estudiants d’FP i Batxillerat

El Google Developer Group (GDG) Lleida organitza la 4a edició del Devfest Lleida, que tindrà lloc el 9 de desembre, a partir de les 9 hores, a l’edifici CeDiCo del Parc Científic. El Google Devfest High School Developers Parade Lleida 2017 s’adreça especialment als joves preuniversitaris de Formació Professional i Batxillerat, tot i que està obert a tothom que vulgui actualitzar els seus coneixements tecnològics.

El dia 9 al matí, s’impartiran xerrades sobre diverses tecnologies, com el Cloud, l’Internet de les coses, els assistents personals, la presentació del nou programa de Google Code-in i la realitat virtual. L’empresa VT-LAB, de Madrid, presentarà l’ús d’aquests sistemes en la construcció i l’enginyeria, i la companyia Exovite, de Saragossa, mostrarà l’aplicació de la realitat augmentada per a operacions quirúrgiques. A la tarda, se celebrarà un Codelab d’Actions on Google en una sessió de dues hores.

L’entrada a la Devefest serà gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament a gdglleida.com. Els assistents tindran esmorzar i dinar gratuïts. L’organització distribuirà més de 100 regals de Google entre els participants.

 

Original en: pcital

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
Sorry - nothing planned yet!
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain