GENTIC estrena nova web i estratègia de comunicació


16 febrero 201809 Notas de prensa
zz

GENTIC inicia 2018 estrenant nova pàgina web i amb una nova estratègia de comunicació més centrada en els socis i en la divulgació tecnològica.

GENTIC (grup d’empreses de noves tecnologies de la informació i la comunicació) estrena avui la seva nova web. Aquesta plataforma té com a principals objectiu posar als socis com a centre de l’espai web, ser un referent de l’actualitat del sector tecnològic, celebrar i ajudar en l’organització d’esdeveniments TIC i realitzar activitats de divulgació tant de temes tecnològics com de temes empresarials. GENTIC també pretén millorar la comunicació amb socis, col·laboradors i usuaris.

Durant el present any se centraran més recursos en les següents accions, destinades totes elles a complir els principals objectius de l’associació:

Comptes d’empresa per als socis

Amb l’objectiu de posar al soci en el centre de l’activitat comunicativa, GENTIC pretén crear comptes d’empresa individuals. D’aquesta manera, els socis podran tenir espais propis en els quals exposar qui són, que fan, on es troben i mostrar els productes i/o serveis que fan, tot això a través de la unió de vídeos, imatges, textos i altres elements audiovisuals que permeten a l’usuari obtenir tota la informació possible de les empreses en el menor temps.

Els millors actes TIC

La celebració d’esdeveniments TIC sempre ha estat un dels punts forts de GENTIC, aquest any 2018 l’organització d’empreses TIC té la intenció d’ajudar a totes aquelles organitzacions que vulguin desenvolupar esdeveniments.

Entre la llista d’activitats es troben tant jornades informatives, esdeveniments sectorials o actes formatius per millorar el coneixement dels assistents en temes concrets.

Divulgació en temes Tecnològics

No és fàcil entendre com funciona la tecnologia per a la gran majoria de la població, al seu torn, les novetats en el sector tecnològic són constants i és complicat estar al dia. GENTIC vol promoure que els temes TIC siguin fàcils de comprendre, aconseguir que el gran públic comenci a utilitzar la terminologia del sector, que es perdi la por a la tecnologia i al seu torn que la gent estigui al dia amb les novetats del sector.

Aquestes són algunes de les novetats que GENTIC proposa per a aquest 2018, volem que tu les visquis amb nosaltres i que el sector TIC Català sigui un exemple a seguir per a la resta.

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain