Convocatòria Premis DonaTIC 2018


Pot presentar-s’hi qualsevol dona que compleixi les condicions d’alguna de les set categories fins al 15 de novembre. El lliurament es farà el proper 20 de desembre al 12×12 Congress.

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per als Premis DonaTIC 2018, que organitzen el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i l’associació Tertulia Digital, amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Així doncs, fins al 15 de novembre es pot presentar la candidatura de qualsevol dona en una de les set categories que hi ha i que són excloents entre sí:

  • Emprenedora: ha de ser fundadora o cofundadora d’una empresa en actiu del sector de les TIC.
  • Professional: ha de treballar per a una empresa o organització o ser “freelance” dedicada a l’àmbit de les TIC i ha d’estar en possessió d’una titulació universitària TIC.
  • Acadèmica/Investigadora: s’ha de dedicar a la formació i/o recerca en l’àmbit de les TIC i ha d’estar en possessió d’una titulació universitària TIC.
  • Divulgadora: ha de treballar en l’àmbit de la comunicació vinculada a les TIC.
  • Revelació: ha d’haver tingut un paper rellevant i destacable en l’àmbit de les TIC tot i tenir una trajectòria curta.
  • Estudiant TIC: es divideix en Universitària i FP, i les candidates han de ser estudiants de qualsevol titulació universitària o cicle formatiu de FP de l’àmbit TIC i han d’haver desenvolupat un projecte i/o iniciativa destacable en aquest àmbit.
  • Iniciatives referents: també és divideix en dues subcategories, Empresarial i Entitat, centre formatiu/institució, i hi poden optar qualsevol empresa, entitat i/o centre formatiu/institució que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que posi en valor el paper de la dona en l’àmbit de les TIC.

Aquests guardons, que s’inscriuen en el Pla DonaTIC i que també compten amb la participació de l’Institut Català de les Dones, tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en les noves tecnologies i donar referents a les nenes i adolescentsque dubten si dedicar-se o no a les disciplines STEM.

Un cop finalitzat el termini de presentació de candidatures,un jurat format paritàriament per dotze representants d’empreses i institucions triarà les guanyadores, una resolució que es farà pública el proper 20 de desembre durant la tradicional Trobada de Cap d’Any de les TIC catalanes, el 12×12 Congress.

Pot presentar-s’hi qualsevol dona que compleixi les condicions d’alguna de les set categories fins al 15 de novembre. El lliurament es farà el proper 20 de desembre al 12×12 Congress.

Inscripció als premis DonaTIC
– Bases dels premis DonaTIC 2018

 

 

 

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain