CATALUNYA / La startup catalana Dinbeat desenvolupa el primer ‘wearable’ de salut per a gossos


 L’empresa emergent ha creat un arnès amb sensors que permeten als veterinaris monitoritzar l’estat de salut d’animals de companyia de forma remota i en temps real

.La startup catalana Dinbeat  ha desenvolupat el primer wearable de salut per a gossos amb l’objectiu d’ajudar els veterinaris a monitoritzar la salut dels animals de companyia. Es tracta d’un arnès amb sensors que permeten mesurar en temps real les constants vitals d’aquests animals.

Dinbeat ha comptat amb el suport d’ACCIÓ –l’agència de la Generalitat per a la competitivitat de l’empresa- a través del programa Startup Capital, que els ha permès accedir a un ajut de fins a 75.000 euros per finançar les activitats derivades de l’execució del seu pla de negoci inicial. Es tracta d’un ajut dirigit a una vintena d’startups tecnològiques cada any.
 .
El wearable, anomenat DinbeatPRO, ajuda els veterinaris a fer el seguiment de la salut de l’animal ja sigui en casos d’hospitalització o, si la malaltia és menys greu, quan el gos ja és al domicili. Entre altres aspectes, els sensors mesuren la freqüència cardíaca, la respiració per minut, la temperatura, els resultats d’un electrocardiograma, el lladruc, la posició o l’activitat de l’animal. Els professionals poden monitoritzar l’estat de salut de l’animal en tot moment a través d’una aplicació web i mòbil que els envia notificacions i els posa en contacte amb els propietaris, amb qui poden compartir informació sobre l’historial de salut dels seus gossos de manera remota.
 .

Segueix llegint l’original a: premsa.gencat

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (23 noviembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain