El govern crea la Secretaria de Polítiques Digitals

A la reunió de govern d’aquest dimecres s’ha donat llum verd a diferents canvis organitzatius a l’executiu. Així, en el Consell Executiu s’ha aprovat la creació de la Secretaria de Polítiques Digitals, que formarà part del Departament d’Empresa i Treball. La nova secretaria té per objectiu impulsar el desplegament i la integració de les noves tecnologies; planificar, gestionar, ordenar, inspeccionar i aplicar sancions en l’àmbit digital i coordinar les actuacions derivades de les polítiques digitals. Al seu torn, la secretaria incorporarà la Direcció General de Societat Digital i la Subdirecció General de Suport a la Gestió. Fins a la sortida de Junts del Govern aquestes competències formaven part del Departament de Polítiques Digitals i Territori, encapçalat per Jordi Puigneró.

Amb tot, el Departament que encapçala Roger Torrent queda reestructurat en quatre secretaries: la Secretaria General, la Secretaria d’Empresa i Competitivitat, la Secretaria de Treball i la Secretaria de Polítiques Digitals.

Pel que fa a la Secretaria General, incorporarà a la seva estructura l’Autoritat Catalana de la Competència (ACCO).

En relació amb la Secretaria d’Empresa i Competitivitat, suma les competències relacionades amb els programes estratègics de recerca i innovació referents a les tecnologies digitals. En concret, la Direcció General d’Innovació i Emprenedoria passarà a denominar-se Direcció General d’Innovació, Economia Digital i Emprenedoria. Sota aquesta direcció també hi haurà adscrit l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre….

(Recorte de prensa / Clipping)
Continúa leyendo la noticia completa original de este recorte en PUNT AVUI


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio