Sergi Marcén, nou secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital

Sergi Marcén és el nou secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital del Govern de la Generalitat. El govern l’ha nomenat aquest dimecres i dependrà del Departament de Presidència.

Nascut a Barcelona l’any 1969, és tècnic en electrònica industrial amb un postgrau en Creació, Direcció i Administració d’Empreses. Marcén va ser delegat del Govern al Regne Unit i Irlanda els darrers 8 anys. Acadèmicament, Marcén ha cursat estudis de màrqueting a la Westminster University de Londres, i d’estratègies d’internacionalització, clústers i competitivitat empresarial i lideratge d’equips i projectes a Barcelona.

En l’àmbit professional, destaca haver estat responsable de diferents projectes d’atracció d’inversió estrangera. Va ser el tècnic de la Generalitat de l’equip negociador per a l’establiment del Mobile World Congres i la Mobile World Capital a Barcelona. També ha estat director del Pla TIC.cat —primer pla industrial realitzat pel sector de les tecnologies de la informació i les comunicacions a Catalunya — a la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat.

En els darrers 8 anys va ser delegat del Govern al Regne Unit i Irlanda

D’altra banda, ha estat director de desenvolupament de negoci TIC i Mobilitat i responsable de relacions i projectes internacionals de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació.

Abans d’assumir el càrrec de delegat de Govern de la Generalitat de Catalunya al Regne Unit i Irlanda, va ser director d’estratègia i innovació del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, sent responsable dels projectes estratègics d’innovació tecnològica i de l’estratègia TIC corporativa de la Generalitat. Actualment, és el director executiu de Talent Digital al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya….

(Recorte de prensa / Clipping)
Continúa leyendo la noticia completa original de este recorte en ESPAI MEDIA


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio