El Govern nomena Albert Castellanos conseller delegat d’ACCIÓ

Els últims anys, Castellanos ha desenvolupat diferents responsabilitats al Govern de la Generalitat Catalunya, i al llarg de la seva trajectòria professional ha dut a terme responsabilitats de gestió pública i d’àmbit universitari

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha nomenat avui Albert Castellanos i Maduell nou conseller delegat d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball. El Govern autoritza Castellanos a compatibilitzar aquest càrrec amb el de secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Treball.

Nascut a Barcelona l’any 1978, és llicenciat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Màster en Economia Pública per la Universitat de York (University of York – England) i Mestratge en Funció Directiva a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC).

Els últims anys ha desenvolupat diverses responsabilitats al Govern de la Generalitat de Catalunya com a director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació (2016-2017); secretari d’Hisenda (2017-2018); i secretari general del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda (2018-2021). L’any passat va ser nomenat secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Treball.

Amb anterioritat, va desenvolupar diverses responsabilitats de gestió públiques (precisament a l’agència ACCIÓ en el moment de creació de l’entitat i a l’AGAUR), així com tasques de gestió a l’àmbit universitari a la Universitat de Barcelona (UB), que va compatibilitzar amb la docència en economia a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio