WhatsApp estrena per fi la funcionalitat per enviar-te missatges a tu mateix

«Envia’t un missatge», la nova funció en proves des de fa un mes que en les pròximes setmanes estarà activa per a tothom

L’aplicació de mòbil WhatsApp està posant en marxa una nova funció que previsiblement faran servir molts usuaris: la possibilitat d’enviar-se missatges a un mateix.

Aquesta funció està activa des de l’octubre a les versions beta dels mòbils que funcionen amb Android i amb el sistema IOS de l’Iphone, i en disposaran tots els usuaris del món en les pròximes setmanes.

Ho han confirmat aquest dilluns fonts de Meta, l’empresa mare de Whatsapp, a la revista digital especialitzada Techcrunch, que ha precisat que la funció es diu «Envia’t un missatge«.

Per a notes, recordatoris o llistes de la compra

Aquest nou xat d’automissatges podrà ser un dels que es pot fixar al capdamunt de la llista de converses per tenir-lo a mà.

Aquesta nova funció pot tenir moltes utilitats, com per exemple, enviar-se notes a un mateix, recordatoris i llistes de la compra o similars per tenir-les disponibles fàcilment.

De fet, hi ha usuaris que ja fan servir WhatsApp per fer-ho, afegint el seu propi número de telèfon a la llista de contactes o creant un grup amb algú altre i després fent-lo fora.

En este enlace puedes leer la noticia completa, PUBLICADA ORIGINALMENTE EN : TV3

 

BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio