Verse, l’alternativa catalana a Bizum, anuncia que tanca el setembre

L’empresa de transaccions desactivarà els servidors el 13 de setembre i demana als usuaris de retirar els seus diners

L’aplicació de pagaments Verse ha anunciat que tancarà els seus servidors definitivament el 13 de setembre. Els usuaris poden retirar des d’avui els diners ingressats a l’app, un període que s’allargarà 60 dies.

L’empresa, creada a Barcelona l’any 2015, tanca perquè no troba un camí sostenible per continuar creixent, segons diu el seu comunicat. Fonts de la companyia expliquen a TV3 que una part de la plantilla serà recol·locada en altres projectes de l’empresa Bloke, propietària de Verse des del 2020.

El «Bizum català»

El projecte Verse va néixer l’any 2015 pels emprenedors Borja Rossell, Dario Nieuwenhuis i Àlex Lopera. La seva intenció era integrar la banca digital amb els caixers i permetre als usuaris extreure efectiu gestionant-ho amb el telèfon, però ràpidament es van adonar que la gent utilitzava l’app pel seu servei d’enviar diners als contactes del telèfon.

D’aquesta manera es van convertir en una de les empreses més importants del sector, compartint espai amb Bizum Revolut. L’any 2017, però, els principals accionistes van demanar canvis al capdavant de l’empresa i van optar per nomenar com a màxim responsable Bernardo Hernández, cofundador d’idealista.es. A inicis del 2020 va ser adquirida per l’empresa Block, fundada per Jack Dorsey, un dels creadors de Twitter.

L’empresa assenyala en el seu comunicat que «després d’un exhaustiu procés d’avaluació, no hem pogut identificar una ruta sostenible per a Verse». I insisteix que els fons estan «completament segurs«. Verse assegura que «no prenem decisions a la lleugera», i que són conscients de l’afectació del tancament en clients, socis i treballadors.

Com retirar els diners

Els usuaris que vulguin retirar els seus diners ho podran fer directament des de l’aplicació, a l’apartat de transferències bancàries. Si es vol fer una retirada instantània, l’app cobra una comissió d’entre 20 cèntims i 2 euros, depenent de l’import extret. Si no, la retirada estàndard gratuïta retorna els diners en un màxim de 24 hores….

SIGUE LEYENDO EL ORIGINAL DE ESTA NOTICIA PUBLICADA EN : TV3

BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

Escucha aquí RADIO60 Una experiencia musical y vivencial a través de más un siglo de ritmos, melodías e historias

.

.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio