Un estiu de revolució digital a TV3 amb Xantal Llavina

El ‘Revolució 4.0’, que passa a dir-se ‘Som Revolució’, explicarà aquest estiu tots els canvis previstos en l’àmbit digital fins al 2030

Després de tres temporades sota el nom de Revolució 4.0, el programa que Xantal Llavina presentava a TV3 i Catalunya Ràdio canvia de nom en la versió televisiva per passar a dir-se Som Revolució. El format, profundament renovat, s’estrenarà demà a la cadena pública catalana sota la presentació i sotsdirecció d’ella, que ha travessat Catalunya de dalt a baix i de costat a costat per convertir-lo aquest estiu en un format «documental que combinarà divulgació i entreteniment per donar la visió des de Catalunya de com serà el món que ens espera fins al 2030». El renovat espai compta a la direcció amb David Fernández de Castro, especialitzat en cinema documental i amb diversos premis en el seu haver.

Llavina, que ha enregistrat els cinc capítols que conformen la temporada en 32 localitzacions diferents, investigarà i explicarà de manera molt distesa tots els canvis en el món digital que ens esperen d’aquí menys de vuit anys, el 2030. Es tracta d’un horitzó pròxim en què els canvis seran notables, motiu pel qual el programa pretén «divulgar i entretenir al mateix temps i des del lloc dels fets, amb una vocació artística», tal com detallen des d’El Terrat i TV3, que coprodueixen el programa. Al llarg dels cinc episodis en què l’espai viatjarà pel país, la presentadora donarà a conèixer personatges, centres d’innovació i experts que ajudaran a entendre els espectadors «com la tecnologia està transformant les vides per sempre».

En la nova temporada, i després d’aquesta revolució interna tan marcada, el programa disseccionarà les cinc grans revolucions digitals que, a parer seu, tenim a sobre. La revolució sostenible i de canvi climàtic; la de connectivitat, hologrames i espai; la de talent digital i metavers; la d’educació digital, i la de recerca, són els cinc àmbits temàtics a què dedicaran sengles programes. Per a l’estrena de demà, TV3 ha programat el capítol que es presenta com el més futurista i que parla sobre l’internet de les coses. Així, aquest primer capítol es fixarà en el fet que cada cop tot està més connectat i que això acabarà oferint un potencial a la societat que pot canviar totalment moltes vides….

(Clip 300 palabras)
Lee la noticia completa original en ARA.CAT


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio