Telefónica i la Fundació i2CAT s’uneixen per impulsar la investigació i la innovació a Catalunya

Telefónica i la Fundació i2CAT han assolit un acord de col·laboració per impulsar la investigació, el desenvolupament i la innovació a Catalunya a l’àmbit de les tecnologies avançades d’Internet.

En un comunicat aquest dilluns, la companyia de telecomunicacions ha explicat que l’acord té una vigència de tres anys, prorrogables en períodes de dos anys.

Telefónica passarà a formar part del Patronat de la Fundació i2CAT on comptarà amb un representant amb capacitat de decisió i podrà participar en el desenvolupament d’un model de recerca aplicada i innovació amb administracions, universitats i grups de recerca.

L’acord inclou la definició d’un pla d’actuació entre les parts per desenvolupar nous projectes impulsats per Telefónica dins l’àmbit d’experiència de la Fundació i2CAT.

Aquesta esfera està composta de la 5G i la Internet de les Coses, la realitat virtual i tecnologies immersives, la intel·ligència artificial, la cadena de blocs, New Space, Tecnologies per a la Societat Digital i Ciberseguretat.

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha destacat l’acord com un pas endavant per continuar..

Sigue leyendo la noticia original en: catalunyapress

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio