Puigneró, des de Cannes: “El Parc de l’Alba serà el ‘hub’ de Data Center més important del país”

El Parc de l’Alba (Cerdanyola del Vallès) serà el hub data center més gran de Catalunya gràcies a l’adjudicació d’una parcel·la a l’empresa Panattoni i una altra a Impar Capital. Amb una inversió total de 36,60 milions d’euros, les dues firmes construiran un centre de processament de dades i una residència per a estudiants.

 

Malgrat que totes dues han presentat una proposta conjunta, actuaran de manera independent a l’hora de desenvolupar els seus projectes. El Parc de l’Alba s’ha presentat avui a la fira immobiliària internacional MIPIM, que té lloc a Cannes.

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, ha afirmat que “el Parc de l’Alba es convertirà en el ‘hub’ de Data Center més important del país. Avui mostrem la potència d’una de les àrees en les quals Catalunya posa el focus per als propers anys”.

Amb la construcció del centre de processament de dades del Parc de l’Alba s’aconseguirà aixecar el centre d’aquestes característiques més gran de Catalunya. Panattoni aprofitarà la parcel·la de més de 68.000 metres quadrats per invertir 100 milions d’euros i situar-lo com una referència.

Pel que fa a Impar Capital, ha rebut una parcel·la d’11.000 metres quadrats on aixecarà una residència d’estudiants amb 375 places. Amb una inversió de prop de sis milions d’euros, la firma madrilenya obrirà el seu primer centre a Catalunya.

Esta noticia se publicó originalmente en: ESPAI MEDIA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio