Presentació oficial de la App SalusCoop / Javi Creus

11  novembre 2021 a les 10h
Auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
C/ Dr. Aiguader, 88

 

Gràcies perquè el teu interès ens ha ajudat a posar en marxa SalusCoop, la primera cooperativa ciutadana de dades de salut a Espanya i una de les primeres al món!

Per això ens fa molta il·lusió convidar-te a participar a l’acte de presentació de la nova App SalusCoop, l’eina que permet compartir les teves dades per a impulsar la recerca en salut.

En un gest tan senzill com fer click contribueixes a accelerar la millora de la qualitat de vida de molts de nosaltres, ciutadans, i a escurçar distància amb les decisions en polítiques sanitàries o de benestar social vinculades a la salut .

Amb l’App SalusCoop hem vulgut que gestionar les teves dades, que formen part del teu patrimoni personal, però també col·lectiu, sigui un acte conscient, generós i també segur i molt senzill. Perquè les teves dades són teves i només tu les gestiones, sense intermediaris. 

Al llarg de presentació l’equip tècnic explicarà com funciona l’App. A la taula també hi haurà representants de tots els agents implicats en la creació de SalusCoop i de l’App que aportaràn la seva visió de per què és tan important a nivell de recerca de salut, però també com a eina per al bé comú. Al final de l’acte, hi haurà un torn de preguntes per a que puguis aclarir qualsevol tema que et procupi o en vulguis saber més.

Ens hi pots acompanyar presencialment o també a través de zoom.

Dijous 11 de novembre a les 10h a l’Auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
C/ Dr. Aiguader, 88

Registra’t aquí (formats virtual i presencial)
L’acte comptarà amb la col·laboració de la Fundació Mobile World CapitalDepartament SalutDepartament de Polítiques Digitals, Consorci Sanitari del MaresmeISGLOBALVall d’Hebron i Abacus cooperativa.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio