Saltar al contenido

Polítiques Digitals col·labora amb el Col·legi d’Enginyeria Informàtica de Catalunya en l’elaboració d’un document amb recomanacions per la digitalització, el teletreball i el desconfinament del sector TIC

El Col·legi d’Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF), amb el suport de Polítiques Digitals, ha elaborat el document ‘Recomanacions per la digitalització, el teletreball en la era post-COVID i suport al procés de desconfinament de les organitzacions lligades a TICs’, que analitza l’actual situació de les organitzacions TIC.

Alhora, aquesta anàlisi també pretén ser una eina de suport al plantejament de la represa d’activitat empresarial i industrial amb l’objectiu d’ajudar a empresaris de petita i mitjana empresa, industrials i treballadors per entomar de la millor manera la nova realitat del sector.

La crisi de la Covid-19 cau en ple procés d’evolució cap a la societat digital i la transformació digital és central en aquesta evolució. Les TIC juguen un paper clau en aquest escenari però, com en gairebé tots els sectors, aquestes s’han vist altament afectades per la situació de pandèmia. Amb la voluntat de proporcionar orientacions que contribueixin a reduir incerteses, el COEINF i el Departament de Polítiques Digitals han elaborat aquest document.

El Col·legi i Polítiques Digitals animen a tothom que vulgui a fer-los arribar tot tipus de suggeriments que puguin ajudar a l’actualització d’aquesta eina per tal de perfilar una metodologia que ajudi a afrontar el procés de confinament i la gestió de crisis similars en un futur.

Descarrega’t el document en aquest enllaç.