Saltar al contenido

Pere Botella

  • por

La UPC School of Professional & Executive Development t’ofereix un extens catàleg de formació permanent, amb més de 200 programes anuals de màsters, postgraus i cursos d’especialització d’enfocament professional, adaptats a les necessitats de l’entorn econòmic i social, a les organitzacions i als seus professionals

Pere Botella López
IT Academic Advisor
UPC School – UPC Barcelona Tech

Localización empresa: Barcelona
Web empresa: http://talent.upc.edu
Perfil en Linkedin: https://www.linkedin.com/in/perebotella/
Año inicio empresa: 1994

Sector de actividad
Formació continua de postgrau

Actividad empresa o actividad profesional
L’oferta de postgrau de formació permanent de la UPC està dissenyada per fer créixer les competències dels professionals en les àrees d’Arquitectura, Urbanisme i Edificació, Enginyeria Civil i Industrial, Gestió i Organització d’Empreses, Sostenibilitat i Medi Ambient, i Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Target
Postgraduats de la UPC o d’altres universitats (obtenen el títol per la UPC) o qualsevol altre persona (obté un certificat d’estudis), interessada en aprofondir en temes professionals o executius, en els àmbits de la UPC

Servicio estrella
El programes Master

Tamaño de la empresa
La UPC School of Professional&Executive Development pertany a la Fundació Politècnica de Catalunya (https://www.fpc.upc.edu/), fundació privada sense ànim de lucre, i que és propietat de la UPC Barcelona Tech. Hi treballen a temps complet unes 50 persones, però hi col·laboren com docents un gran nombre de professionals (tant personal acadèmic de la UPC, com professionals de les empreses, la majoria UPC Alumni)

Competencia
Són uns ensenyaments de qualitat, avalats, d’una banda, per la recerca i la transferència de coneixement de la UPC i, de l’altra, per la vinculació de les més de 400 empreses que participen en els programes formatius. Des de l’any 1994, més de 103.000 professionals han impulsat la seva carrera amb aquests programes.La UPC Barcelona Tech és líder indicutible en formació tecnológica.

Globalización
Som UPC i estem només a Catalunya, però col·laborem amb moltes institucions acadèmiques de tot el món.

Futuro inmediato
Consolidar-nos com referent dels enginyers i arquitectes en formació de tipus professional o executiu.

La Ilusión, el ideal, el sueño…
Ser el referent indiscutible en formació de tipus professional o executiu en temes de arquitectura, i tecnologia i la seva gestió.

Notas
El Tech Talent Center és un espai creat per al desenvolupament d’activitats de formació i innovació lligades a la tecnologia; un espai per a l’intercanvi de coneixements i experiències, que es construeix amb la participació, la passió, la creativitat i el talent de tots els que formen la UPC School.

Compta amb equipaments i mitjans audiovisuals de suport a la docència moderns i actualitzats, amb una vintena d’aules i espais d’aprenentatge amb capacitat total per a més de 500 persone