Parlem Telecom s’alia amb el Girona FC per impulsar la digitalització del club

Parlem Telecom ha ampliat el seu vincle com a soci tecnològic del Girona Futbol Club fins a la temporada 2024-2025 amb l’objectiu de ser un partner clau en el procés de transformació digital del club. L’acord, que incrementa el número de serveis de telecomunicacions que proporciona l’operadora catalana a l’entitat esportiva, contempla la connectivitat de l’àrea de premsa i de la unitat mòbil, així com la implantació d’un servei de wifi per als aficionats del club a l’anella de l’Estadi Municipal de Montilivi. Així mateix, Parlem Telecom seguirà oferint serveis de fibra i wifi a la resta del camp i a les oficines de l’entitat, a més de telefonia mòbil per a tots els seus treballadors. La vinculació entre l’operadora i el club va començar el novembre del 2020, quan Parlem va esdevenir-ne soci tecnològic.

Un dels objectius d’aquest nou contracte, que s’ha rubricat pocs dies abans de l’inici de la temporada del retorn del Girona FC a la primera divisió espanyola (LaLiga Santander 2022-2023), és convertir l’entitat esportiva en un referent en innovació digital. En els darrers anys, el Girona FC ha aprofundit en la seva digitalització amb diverses mesures, com l’optimització de tots els processos de relació amb seguidors, socis i abonats a través d’una aplicació mòbil.

El nou acord converteix també l’operadora de telecomunicacions catalana en un dels patrocinadors principals del club gironí. D’aquesta manera, el logo de Parlem Telecom s’inclourà durant les properes tres temporades en la part posterior dels pantalons de l’equipació que lluiran els jugadors del primer equip masculí als partits oficials i en la seva equipació d’entrenament. El patrocini també preveu la presència de la imatge de Parlem Telecom a l’Estadi Municipal de Montilivi, al centre d’entrenament del Girona FC, a la sala de premsa o als canals digitals de l’entitat, entre d’altres espais.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio