Parlem compra Infoself per accelerar la digitalització a les pimes del país

L’operadora aposta per un gran paquet tecnològic amb els serveis de connectivitat, ciberseguretat i solucions cloud de l’empresa gironina

Parlem Telecom fa una aposta per l’ampliació de serveis tecnològics al teixit de petites i mitjanes empreses catalanes amb l’adquisició del 100% de la gironina Infoself Grup, una tecnològica b2b especialitzada en serveis de cloud computingconnectivitat i ciberseguretat en entorns empresarials. Amb més de 25 anys d’experiència en la digitalització d’ecosistemes empresarials, Infoself projecta «un gran creixement, oferir el seu servei a empreses a què fins ara no podien arribar», segons ha declarat el soci de l’empresa i responsable de l’àrea de consultoria digital de Parlem Empreses, Carles Fernàndez.

Des de Parlem consideren l’adquisició com un pas clau per «esdevenir una operadora de telecomunicacions molt competitiva en el sector empresarial català». Tal com constata el mateix Fernàndez, la integració d’Infoself permetrà a l’operadora complementar els seus serveis com a TelCo amb solucions que el mateix director considera necessàries per al procés de digitalització de les companyies de tota mida del país. Amb diverses verticals, totes elles adreçades a la digitalització b2b, Infoself afegirà als paquets de Parlem solucions des del desenvolupament de sistemas fins a la ciberseguretat, el desenvolupament i màrqueting web o els serveis cloud per emmagatzematge de dades.

L’operadora de telecomunicacions destaca aquesta nova capacitat per oferir serveis tecnològics de valor afegit als clients que ja podien comptar amb ells per a les seves necessitats de connectivitat. Segons han comunicat, Parlem Telecom valora especialment la possibilitat d’aconseguir clients entre empreses del país, ja que «podrà oferir uns nous serveis de ciberseguretat i de cloud que fins ara no tenia capacitat de proporcionar».

El nou responsable de consultoria de Parlem Empreses celebra, a més, una «nova confiança» a l’accés dels serveis d’Infoself.

(Clip 300 palabras)
Lee la noticia completa original en VIA EMPRESA


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio