Obertes les inscripcions per participar en la ROBOCAT 2022, el Campionat de Robòtica de Catalunya

L’associació El Racó dels Robotaires presenta la ROBOCAT 2022, la sisena edició del Campionat de Robòtica de Catalunya ambientada en els Castellers. L’objectiu és impulsar un campionat de robòtica de programari i muntatge lliures, assequible, sostenible i de difusió del patrimoni cultural, natural i artístic de Catalunya, amb l’objectiu de desvetllar i ampliar l’interès i les vocacions científiques, tecnològiques, en enginyeria i matemàtiques en joves i adults.

Programes de foment de les vocacions STEM

La ROBOCAT 2022 comptarà amb dos programes específics de beques atorgades a escoles, instituts, entitats, empreses i institucions que vulguin participar en el Campionat:

  • Noies ROBOCAT: amb l’objectiu de fomentar les vocacions STEM entre les nenes i noies de fins a 18 anys.
  • ROBOCAT Inclusiva: té la vocació de fomentar les vocacions STEM entre l’alumnat de centres educatius de màxima complexitat, centres educatius de complexitat alta, centres educatius ubicats en zones escolars rurals, entitats socials, i persones vulnerables i amb risc d’exclusió social.

La sol·licitud dels programes de foment de les vocacions STEM es podrà realitzar fins al 10 d’octubre de 2021 a través d’aquest formulari.

La sessió informativa de la ROBOCAT 2022 se celebrarà el dimecres 8 de setembre a les 18 hores. Les inscripcions estan obertes fins al 7 de setembre de 2021 a través del següent enllaç. L’organització aconsella assistir en aquesta reunió per a la resolució de dubtes. Així mateix, la sessió s’enregistrarà i estarà disponible al canal de Youtube de la ROBOCAT.

L’activitat està dirigida a mestres, professors, professionals del sector educatiu i particulars que tinguin interès a participar en la 6a edició del Campionat de Robòtica de Catalunya.

Tornejos de la ROBOCAT 2022

La ROBOCAT 2022 comptarà amb quatre fases territorials i una Gran Final, en què hi participaran els equips millor classificats en les fases territorials:

  • ROBOCAT Mataró 2022: divendres 29 d’abril de 2022 al TecnoCampus Mataró. Coorganitza: Xnergic i TecnoCampus Mataró.
  • ROBOCAT Girona 2022: dissabte 30 d’abril de 2022 a l’Escola FEDAC Sant Narcís. Coorganitza: Escola FEDAC Sant Narcís.
  • ROBOCAT Barcelona 2022: dissabte 7 de maig de 2022 a l’Escola Daina-Isard. Coorganitza: Escola Daina-Isard.
  • ROBOCAT Terres de l’Ebre 2022: diumenge 8 de maig de 2022 a l’Escola Mestre Josep Roncero i Pallarès. Coorganitza: Escola Mestre Josep Roncero i Pallarès, i Iosferic.

La Gran Final se celebrarà el dissabte 14 de maig de 2022 a l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro, coorganitzadora de la Gran Final.

Període d’inscripcions a la ROBOCAT 2022

Les inscripcions generals a la ROBOCAT 2022 estaran obertes fins al 13 de febrer de 2022. Us podeu inscriure a través del següent enllaç.

Taulell de joc i cubs ROBOCAT 2022

Teniu l’opció de construir el taulell de joc pel vostre compte seguint les indicacions de la normativa o adquirir-lo a través de la botiga virtual de Make&Learn. Els 20 cubs necessaris per a aquesta edició també els podreu trobar a través del següent enllaç.

Trobareu tota la informació a la pàgina web robocat.cat.

Podeu visualitzar el vídeo del repte a través del següent enllaç.

font: smartcatalonia

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio