Inscripció oberta / Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació 2021

  • por

A l’abril de 2021 se celebrarà una nova edició de la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a Catalunya, esdeveniment on es lliuraran els Premis GrausTIC. L’objectiu d’aquests premis és distingir a aquells professionals, empreses o institucions que promouen l’ús de les TIC a Catalunya i les fan servir per millorar la innovació, l’esforç, l’exportació i la responsabilitat social. El termini per a la presentació de les candidatures finalitzarà el 19 de març de 2021.

Els Premis GrausTIC s’estructuren en cinc categories, segons el perfil professional, i quatre subcategories, i són excloents entre si; per tant, una mateixa candidatura només es pot presentar a una d’aquestes categories:

  • Premi GrausTIC a la integració social mitjançant les TIC

Es lliura a l’empresa, organització o institució que durant l’any natural des de la passada Diada fins a la present, més ha contribuït a l’impuls de la integració social fent accessibles per a tothom els seus productes, serveis, projectes o activitats.

Es valoren les empreses o institucions que han fet esforços visibles per incorporar el disseny per a tothom en la seva oferta i interacció amb les persones. En resum, com Internet i les noves tecnologies poden transformar la nostra manera de comunicar-nos, comprar, vendre, i relacionar-nos en un context d’autèntica integració social.

  • Premi GrausTIC a la Innovació Digital

Es lliura a l’empresa, organització o institució que hagi establert durant l’any natural des de la passada Diada fins a la present el seu model de negoci basant-se en productes o plataformes digitals a través d’una idea innovadora. També es premia l’empresa ja establerta que hagi alineat la seva estratègia de negoci amb una transformació innovadora mitjançant les TIC.

Aquest Premi té com a objecte promoure l’ús de les diferents tecnologies que ens brinda la societat digital per millorar o posar en marxa un negoci, promocionar els serveis o productes d’una empresa o entitat, transmetre l’objectiu social o personal, entre d’altres.

  • Premi GrausTIC a les joves emprenedores i emprenedors

Reconeix la capacitat d’una o diverses persones emprenedores a l’hora de posar en marxa una iniciativa empresarial innovadora a Catalunya en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o que es basi principalment en l’ús de les TIC. Aquestes iniciatives poden tenir una antiguitat màxima de 3 anys.

  • Premi GrausTIC a la Sostenibilitat mitjançant les TIC

Tecnologia per a una vida més sostenible, es lliura a l’empresa, organització o institució que durant l’any natural des de la passada Diada fins a la present, més ha aconseguit la sostenibilitat en la seva entitat mitjançant la introducció de les TIC. Ja sigui en els seus productes, serveis, projectes o activitats com en la pròpia manera de funcionar i actuar.

  • Premi GrausTIC a la DonaTIC a la Sostenibilitat

Aquest premi reconeix a la dona que durant l’any natural des de la passada Diada fins a la present, més ha aconseguit la sostenibilitat en l’entorn de la seva professió a través de la innovació, la tecnologia i la transformació digital.


Més informació aquí

 

El termini per a la presentació de les candidatures finalitzarà el 19 de març de 2021

 


···········································································································································
Otros artículos de interés
El Fondo Next Generation: Cataluña como destino de inversión

La Generalitat ha seleccionado 27 proyectos emblemáticos para optar a los fondos de entre más de 500 propuestas. Las iniciativas, impulsadas por empresas, clusters, centros de investigación y tecnológicos, implican un presupuesto de más de 41.000 millones de euros. Posicionar leer más...

La Cambra del Barcelonès Nord organitza cinc jornades per transformar les 3 Xemeneies en un Districte Innovador

Les jornades, que se celebraran de forma virtual, tenen com a objectiu crear un punt de trobada econòmic i social per promoure la transformació en un districte innovador del front literal en l’àmbit de les 3 Xemeneies. La Cambra del leer más...

Nuevo programa BTV para ayudar en la transformación de la empresas a raíz de la COVID

 La nueva apuesta televisiva de la cadena local busca compartir herramientas e ideas para que otras personas afronten con éxito cambios en su actividad profesional o empresarial Betevé estrena un nuevo programa, ‘Anem per feina’, con la colaboración del Ayuntamiento de Barcelona y Barcelona Activa. Es un leer más...

China manejará el clima a su antojo: creará lluvia o nieve artificial

La realidad vuelve a superar a la ficción. Llevan años practicando la siembra de nubes y están decididos a ir un paso más allá. El pasado 2 de diciembre de 2020, el Consejo de Estado emitió un comunicado en el que anunciaba leer más...