Saltar al contenido

Nou web d’Administració digital per informar sobre la transformació digital de la Generalitat

0000

El web administraciodigital.gencat.cat es configura com l’espai de referència de l’Administració digital de la Generalitat i el seu sector públic
A més d’informar, pretén fomentar l’ús dels serveis públics digitals entre la ciutadania i les empreses

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública ha posat en marxa el nou web d’Administració digital, que reuneix tota la informació sobre les línies d’actuació i els projectes que es duen a terme en l’àmbit de la transformació digital i la innovació a la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic.

El web també pretén difondre els beneficis de l’Administració digital i fomentar l’ús dels serveis públics digitals entre la ciutadania i les empreses.

El nou web té la voluntat de ser el canal de referència de l’Administració digital de la Generalitat. Alhora, té com a objectiu esdevenir una plataforma innovadora per millorar els serveis públics, perquè siguin una font de valor per a la societat.

Inclou informació sobre serveis (aplicacions, plataformes, eines i solucions corporatives) i projectes (en els àmbits de les persones, les dades, els processos i la tecnologia), així com sobre l’estructura del model d’Administració digital (els seus òrgans, les seves funcions i els principals resultats). També s’hi pot trobar documentació i normativa; guies i manuals; experiències i recomanacions de bones pràctiques, i els indicadors que permeten establir comparacions i conèixer l’ús i el valor generat pels diferents serveis públics.

El nou canal també conté la informació, les dades i els recursos disponibles sobre el teletreball a l’Administració de la Generalitat.

Nou blog d’Administració Digital

Amb la posada en marxa d’aquest web, la Direcció General d’Administració Digital també publica un nou blog d’Administració digital per comunicar i compartir reflexions sobre les actuacions que es desenvolupen en matèria de transformació digital i innovació a l’Administració de la Generalitat i el seu sector públic.

L’objectiu és incidir en algun dels temes d’interès i actualitat, a través d’articles i entrevistes a persones expertes, de manera que, a més de donar a conèixer les actuacions que s’impulsen en l’àmbit de l’Administració digital, s’estableixi un diàleg interactiu amb la ciutadania i una detecció de necessitats més directa.