Saltar al contenido

Neix una nova xarxa d’espais de treball flexible per a les empreses

  • por

El projecte Cowocat_Rural accelera el seu creixement amb una aliança estratègica amb la startup Daysk, per facilitar l’accés a la seva xarxa d’espais de treball flexible a totes les empreses del territori.

En aquest sentit, Cowocat_Rural desplegarà a la seva xarxa de coworkings la tecnologia Daysk, una plataforma de gestió d’espais de treball flexibles, per oferir de forma senzilla, immediata i ordenada l’oferta de taules i sales de reunió dels espais que formen part de Cowocat_Rural a futurs clients i empreses.

El context de la pandèmia de la Covid-19 marca un fort punt d’inflexió en l’evolució del treball a Catalunya, i en la necessitat de les empreses d’accelerar la seva transformació digital, una tendència confirmada pel recent nou marc legal del teletreball.

Si aquests espais de coworking han estat especialment populars entre els treballadors autònoms i les empreses de nova creació, cada cop més empreses i administracions recorren ara a aquesta solució. A més, la demanda creixent per entorns de treball flexible fora dels centres urbans requereix una resposta centralitzada de l’oferta d’espais, per facilitar la mobilitat dels professionals i l’accés a aquesta xarxa.

L’enfocament de l’aliança permet a qualsevol organització considerar el treball flexible com una solució sostenible i duradora per millorar la seva gestió d’equips i processos, més enllà de la seva gestió d’oficina tradicional, i més enllà dels centres urbans.

Amb les mesures adequades, tant Cowocat_Rural com Daysk veuen el teletreball com un vector potent de canvi, accelerant la transformació necessària en molts entorns claus per a la recuperació econòmica que necessitem en els mesos que vénen. Més agilitat per a les empreses, millor conciliació per a les persones, major impacte socioeconòmic en els territoris, major impacte mediambiental.

L’aliança Cowocat_Rural / Daysk arrenca amb una fase pilot per mesurar l’impacte esperat de la nova oferta de serveis. Identificar les necessitats reals de les empreses, posar en marxa els millors serveis i ofertes per fomentar l’adopció d’aquestes iniciatives:

Oferir un Ticket Coworking que permet a les empreses fàcilment implementar l’opció de reserva d’espais alternatius en els seus processos diaris
Garantir la qualitat dels espais de la xarxa per cobrir les necessitats de les empreses: ciberseguretat, instal·lacions i benestar de les persones
Agilitat i facilitat de gestió, gràcies a la tecnologia Daysk que permet reserves en temps real i processos de cobraments en entorn B2B.
La tecnologia Daysk funciona en mode SaaS (Software-as-a-Service), oferint funcionalitats com la gestió de reserves de sales de reunió i taules de treball, directori de persones i empreses per fomentar el networking, gestió d’esdeveniments, accés a una xarxa de serveis amb un ecosistema de partners integrats a la plataforma.

El projecte es desenvolupa en el marc dels ajuts per al desenvolupament de projectes de cooperació dels grups d’acció local de Catalunya, del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020 (operació 19.03.01), i està cofinançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER). També és finançat per la Diputació de Tarragona.
Otros artículos de interés