MWC / Una finestra perquè les Pimes es donin a conèixer al món

El Mobile World Congress (MWC) ofereix a les companyies tecnològiques, especialment a les petites, un aparador per atraure inversors i clients. El recinte Gran Via de Fira de Barcelona, a L’Hospitalet, acull durant aquesta setmana la fira, on es posa sobre la taula l’avantguarda del sector i on els negocis i les aliances esdevenen oportunitats. “Per a nosaltres és una finestra important per donar-nos a conèixer no només a Espanya, també internacionalment“, ha explicat el cap de marketing de la companyia santcugatenca MyPlay, Alessando Planamente. Un punt de vista compartit pel cofundador de Aldoratech, el santcugatenc Francesc Viaplana, que confia en poder implementar la tecnologia que presenta la seva empresa a altres països.

MyPlay és un un projecte d’intel·ligència artificial que permet fer retransmissions audiovisuals d’esdeveniments esportius sense necessitat d’un tècnic de càmera. La iniciativa va néixer el 2019 i està establerta al Sant Cugat Trade Center. Enguany, de la mà de l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat (ACCIÓ), MyPlay ha disposat d’un estand al pavelló 4 Years From Now (4YFN), destinada als projectes que tot just comencen a caminar. El responsable de marketing de la companyia, Alessandro Planamente, confia que tenir presència al MWC serveixi per tenir més visibilitat «tant per a les federacions com per als governs, per retransmetre lligues no professionals».

Fa dos anys va néixer a Sant Cugat Aldoratech, un projecte de drons per transportar paquets lleugers, enfocat en donar servei tant a àrees rurals com urbanes. Els creadors d’aquest projecte pensen en facilitar el lliurament de productes de necessitat, com menjar o medicaments, tot plegat reduint tant les despeses com els terminis d’entrega. Els drons que utilitzen, a més, són elèctrics i fets amb materials reciclats. Exposar-se a l’aparador del 4YFN «permet fer contactes i aconseguir..

VER VIDEO EN LA NOTICIA ORIGINAL

Hasta aquí nuestras 300 palabras de avance.
Sigue leyendo la noticia original en:
CUGAT MÈDIA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio