Més d’un centenar d’inscrits al ‘Catalunya Rural Hub’

El programa ‘Catalunya Rural Hub’, que promou el Govern de Catalunya i el Mobile World Congress, ja ha rebut més de 100 sol·licituds per formar part de la seva segona edició. Aquest programa, que pretén atraure professionals digitals a entorns rurals i poc poblats de Catalunya, vol generar un impacte comercial i econòmic positiu al territori.

El ‘Catalunya Rural Hub’ busca, en la seva segona edició, 30 persones del sector TIC perquè es desplacin a Tremp o a Móra d’Ebre des del 23 de maig i fins el 17 de juny i que duguin a terme la seva feina de manera remota.

Aquest programa vol demostrar que des de lluny de la capital la tecnologia permet treballar als professionals de l’àmbit digital i seguir la tendència que, ara com ara, detalla que el 14% de les noves ofertes de feina al sector TIC ja preveuen el treball a distància.

Els participants que hi prenguin part disposaran, gratuïtament, d’allotjament, d’un espai de coworking i d’un pla d’activitats que els permetrà conèixer l’entorn, les empreses i el teixit econòmic i social del territori.

El ‘Catalunya Rural Hub’ va néixer l’any passat, amb una prova pilot amb 20 professionals del sector digital que van estar residint i treballant en remot durant una setmana a La Vall d’en Bas (La Garrotxa).

Esta noticia se publicó originalmente en: ESPAI MEDIA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio