Més de 100 experts exploraran nous territoris digitals en el Congrés Govern Digital

Foto: Junko Tabei va ser la primera dona en coronar l’Everest, el 16 de maig de 1975. Les grans exploracions de la història són la font d’inspiració d’aquesta edició.

El Congrés Govern Digital 2021 reunirà a més de 100 ponents especialitzats en transformació digital en l’àmbit públic i comptarà amb la presència de personalitats destacades com la Dra. Núria Oliver, científica de reconegut prestigi internacional en el camp de la intel·ligència artificial, Jaime Gómez-Obregón, enginyer especialitzat en analítica avançada de dades, Borja Colón, cap de Servei d’Administració i Innovació Pública de la Diputació de Castelló, Sergio Jiménez, especialista en transformació digital per a les administracions públiques i govern electrònic i Cristina Pérez Galán, dissenyadora de Serveis i Estratègia de Servicios Digitales de Aragón.

Fem camí cap un país digital

El Congrés Govern Digital d’enguany, que se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de novembre, és un viatge d’aventura i d’exploració cap a la descoberta de nous territoris digitals que presentarà novetats per esdevenir un país capdavanter pel que fa a digitalització de l’àmbit públic.

En companyia d’experts, entitats públiques catalanes i mitjançant un seguit de ponències, taules rodones, tallers interactius, rotllanes virtuals i networking digital, desenvoluparem aquest fòrum de debat que estrena enguany un nou format i aposta per fomentar la intervenció activa de las persones que hi participen.

Exploració conjunta en companyia d’experts   

La construcció d’un país capdavanter en digitalització s’ha de fer de manera col·lectiva. L’exploració de nous territoris digitals comptarà amb la participació de ponents destacats com ara  la Dra. Nuria Oliver, que donarà el tret de sortida al congrés amb la ponència inaugural “Cap a una Intel·ligència Artificial al servei de la societat”. L’enginyer, programador i activista informàtic Jaime Gómez-Obregón obrirà el tercer dia de congrés “Hackejant la por a la transparència” i Borja Colón ens presentarà en rotllana “El client misteriós arriba a l’administració”. Pel que fa als tallers, Sergio Jiménez participarà i s’encarregarà de fer les conclusions finals del taller “Sense avaluació no hi ha millora: quant estalviem amb l’administració digital? Quin és el nivell de maduresa?”, i Jose Maria Subero i Cristina Pérez Galán compartiran l’experiència de Serveis Digitals d’Aragó en com fer la  “Tramitació fàcil i entenedora”.

Un gran equip de sherpas acompanyants

En aquesta travessia cap a nous territoris digitals, a més de comptar amb la participació de ponents experts, anirem acompanyants de la figura del sherpa, que coneix el terreny. Les administracions que exerceixen aquest paper de sherpa posaran a disposició de qui vulgui participar-hi totes les eines necessàries perquè l’exploració sigui un èxit. El mapa de governança, la brúixola que marca els objectius compartits i l’equipament de serveis comuns i interoperables per superar les dificultats, és feina del sherpa.

Si vols acompanyar-nos en aquesta travessia conjunta cap a un país digital de la que participaran ponents experts, entitats públiques catalanes i empreses col·laboradores, inscriu-te ara al Congrés Govern Digital. Properament obrirem les inscripcions als tallers i rotllanes.

Noticia publicada originalmente en: AOC

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio