Meritxell Bautista, nova consellera de l’Observatori Dona, Empresa i Economia

És cofundadora i consellera delegada de l’operador global de telecomunicacions  Fibracat i presidenta de Fibracat TV

La manresana Meritxell Bautista, cofundadora i consellera delegada de l’operador global de telecomunicacions Fibracat i presidenta de Fibracat TV, ha estat nomenada per formar part del Consell de Conselleres de l’ODEE (Observatori Dona, Empresa i Economia), en representació de la Cambra de Comerç de Barcelona. El nomenament de Meritxell Bautista com a consellera de l’ODEE va ser acord pel ple de la Cambra de Comerç de Barcelona en la sessió celebrada el dia 23 de març de 2022.

Meritxell Bautista és empresària i una lluitadora incansable per fer visibles les dones en tots els sectors, principalment en aquells on han estat o són invisibilitzades. Ha estat mereixedora del Premi DonaTIC 2020 de la Generalitat de Catalunya per aquesta tasca, ha rebut el premi internacional de la Fundació IWEC 2020 per la seva trajectòria com a dona empresària i també el Premi Talent Cambra. És consellera de FIDEM (Fundació Internacional de la Dona Emprenedora) i ambaixadora de la Fundació SheLeader, de promoció del lideratge de les dones, on ha estat nominada a les Dones top espanyoles emprenedores 2019 i 2020.

Considerada una de les dones més influents del sector TIC per mitjans com Yo Dona, és membre de Mujeres Tech i del consell de direcció de la Societat Catalana de Tecnologia, ambaixadora de la Cambra de Comerç de Barcelona dins l’Observatori Dona, Empresa i Economia, i forma part de l’Associació Gironina d’Empresàries (AGE) i de DEIM (Dones emprenedores de Manresa). També és membre de CovidWarriors, associació sense ànim de lucre formada per professionals i alts directius i mecenes de tots els àmbits, units per la lluita contra la Covid-19.

També és la impulsora i presidenta de Fibracat TV, l’únic canal de la TDT amb una programació centrada en dona i tecnologia (més del 50% del total) i 100% en català.

(Clip 300 palabras)
Lee la noticia completa original en NACIÓ DIGITAL


BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio