Marc Realp Campalans, nou Secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital

Nascut a Barcelona l’any 1977.

És doctor per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Enginyer superior de telecomunicacions per la mateixa universitat.

És doctor cum laude i enginyer superior en telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), màster en optoelectrònica i sistemes de comunicació per la Universitat de Northumbria a Newcastle i postgrau en desenvolupament directiu per ESADE. La seva carrera professional es va iniciar l’any 2002 al Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya com a investigador associat fins al 2008. El març d’aquell any s’incorpora a l’empresa de consultoria tecnològica Aggaros on n’assumeix la direcció de desenvolupament de negoci nacional i internacional i esdevé responsable del sector d’administracions públiques. L’any 2014 es va incorporar al comitè de direcció de l’empresa i el juliol del 2016 va ser nomenat director general de l’Autoritat Catalana de la Competència, càrrec que va exercir fins al març de 2022. Aquell mateix any va començar a treballar a l’empresa Capgemini, multinacional de consultoria tecnològica i serveis digitals, com a director d’innovació i solucions per al sector públic.

Ha publicat diversos articles de premsa a La Vanguardia, l’ARA, Expansión, Nació Digital i Via Empresa i ha estat entrevistat en mitjans de comunicació com el diari ARA, RTVE, Catalunya Ràdio i BTV.

Realp és expert en tecnologia, competència i regulació amb una sòlida formació i un consolidat perfil tècnic i de gestió. Disposa d’un ampli coneixement de l’ecosistema tecnològic i d’innovació a Catalunya.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio