l’Observatori de Dona, Empresa i economia, de la Cambra de Barcelona, presenta en un 22@webinar la seva nova plataforma d’acreditació de conselleres i directives

El passat 28 de setembre, l’Observatori de Dona, Empresa i Economia, de la Cambra de Barcelona, va presentar, durant un 22@WEBINAR, la seva plataforma d’acreditació de conselleres i directives. En aquest webinar van participar Susana Prado, Presidenta de la Comissió de Dones en Valor; Mariona SuffertOutplacement assessorament professional, desenvolupament de talent, desenvolupament de recursos humans i fundadora i consultora a Vasis Conseil; i Anna Mercadé, Directora Observatori Dona, Empresa i Economia, que van presentar aquesta nova plataforma que permet potenciar equips de direcció i consells d’administració amb una presència equilibrada d’homes i de dones.

La plataforma és una eina que permet a les dones demostrar les seves competències, més enllà dels títols, per tal de poder optar càrrecs de lideratge i visibilitzar el talent femení. Aquesta eina consisteix en un qüestionari extens i rigorós que demanda un gran treball de reflexió per part de qui el realitza. A part d’estar en una base de dades, aquest procés permet a les dones conèixer i demostrar les seves competències, per tal de poder d’empoderar-se i diferenciar-se de la resta en el moment d’optar a càrrecs de conselleres i directives.

Anna Mercadé, Directora Observatori Dona, Empresa i Economia, va explicar que han creat «un instrument que demostra que les dones, més enllà dels títols, tenen unes competències i habilitats que moltes vegades són millors o iguals que les dels homes» i que van crear aquesta plataforma pensant també en ajudar a les empreses que volen incorporar talent femení.

Noticia publicada originalmente en: 22@Network

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio