Liliana Arroyo, nova directora general de Societat Digital del departament d’Empresa i Treball

El Govern ha nomenat Liliana Arroyo Moliner nova directora general de Societat Digital del Departament d’Empresa i Treball. Llicenciada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, doctora en Sociologia per la Universitat de Barcelona i especialista en Innovació Social Digital, Arroyo (Barcelona, 1985) ha estat responsable d’Innovació a l’àrea Digital Technology Societies de la Fundació i2cat i investigadora de l’Institut d’Innovació Social (ESADE).

La seva trajectòria professional ha estat vinculada al món de la recerca, la docència i la divulgació. Ha participat com a membre de l’equip investigador en projectes de diferents àrees de la sociologia i en el marc de la Carta de Drets i Responsabilitats digitals de la Generalitat, ha liderat el capítol dedicat a persones menors. Així mateix, ha format part de diferents consells assessors en entitats culturals i del tercer sector i té una dècada d’experiència com a consultora independent.

Liliana Arroyo ha col·laborat en mitjans de comunicació com l’Ara, El Periódico i El País i en programes de RAC1 i TV3, entre d’altres. També ha publicat l’assaig Tu no ets la teva selfie. 9 secrets digitals que tothom viu i ningú explica i recentment el llibre Benvingut metavers?, sobre el valor de la presència en l’era digital.En este enlace puedes leer la noticia completa, PUBLICADA ORIGINALMENTE EN : ESPAI MEDIA

BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

 

 

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio