L’Exponential Day aprofundirà en les tecnologies disruptives i el metavers

La quarta edició de l’Exponential Day se celebrarà el 21 de juliol al Museu de la Ciència a partir de les 9.30h i enguany abraçarà el canvi cultural i com el metavers connecta el món físic amb el virtual. El potencial que tenen les tecnologies disruptives per a les empreses, tractades per Simone Neerven i Aleix Valls, seran els plats forts d’aquesta jornada.

Van Neerven és la fundadora de l’empresa reBella, que explota el talent més innovador i rebel de les companyies, mentre que Aleix Valls és el fundador i CEO de LiquiD i s’ha especialitzat en la digitalització de diferents empreses.

A la quarta edició de l’Exponential Day s’hi podrà assistir de manera presencial i virtual. En el cas dels qui hi vagin de manera presencial, els assistents podran experimentar amb les tecnologies del futur, com el metavers o la realitat virtual, a les instal·lacions del Museu de la Ciència. En el cas de voler fer-ho virtual, també podran seguir les xerrades de Van Neerven i Valls. A les 10.40h, a més, es descobriran quines són les deu empreses més disruptives de Catalunya.

Les inscripcions ja poden tramitar-se de manera virtual.

Clipping de una noticia publicada originalmente en: ESPAI MEDIA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio