L’Advanced Factories s’instal·larà a Barcelona a finals del mes de març

La fira 4.0. Advanced Factories celebrarà a la Ciutat Comtal, al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (CCIB), la seva setena edició on reunirà els líders industrials i capdavanters en l’automatització industrial, la robòtica, la maquinària i la fabricació digital.

Del 29 i fins el 31 de març s’hi uniran les tecnologies que permeten l’impuls de la competitivitat industrial a través de nous models de negoci i la implantació de la tecnologia 4.0.

En paral·lel a les activitats previstes durant la fira, se celebraran dos concursos: un d’ells és l’Industry Start-Up Forum, on es premiarà les empreses emergents que desenvolupin solucions de connectivitat, la transformació digital i d’indústria 4.0. Les inscripcions són obertes fins el 25 de febrer.

El segon és el Factories of the Futur Awards, que reconeix el treball i la transformació de les empreses que aposten per la innovació i la sostenibilitat. És previst que hi participin més de 300 firmes expositores, amb les darreres solucions en automatització i indústira 4.0. i col·laboraran a reduir l’escletxa digital entre els petites i mitjanes empreses del sector i les grans fàbriques manufactureres.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio