La sueca Telavox obre a Barcelona el seu nou hub d’R+D+I global

Barcelona suma un nou hub d’innovació. En aquesta ocasió ha estat el grup de telecomunicacions suec Telavox, que aquest dijous ha inaugurat el seu nou centre global d’R+D+I i suport als mercats on opera la companyia. Aquesta nova seu de la companyia sueca, ubicada al carrer Diputació amb Pau Claris, donarà feina a unes 40 persones i ocupa d’un espai de 400 metres quadrats.

Segons ha explicat la companyia en un comunicat, la decisió d’obrir aquest nou hub a Barcelona reforça el paper de Numintec dins de la companyia. Cal recordar que Numitec és empresa catalana que Telavox va comprar ara fa dos anys i que ha permès a l’empresa sueca estendre la seva activitat del nord d’Europa i el Regne Unit fins al sud del continent europeu.

De fet, amb aquesta nova obertura, Numintec es convertirà en una “fitxa estratègica” del grup suec. Actualment, l’empresa catalana té una plantilla de 64 persones, ofereix serveis de telecomunicacions per a empreses i disposa de més d’un miler de clients de sectors com la salut, les assegurances, la tecnologia i la indústria….

SIGUE LEYENDO EL ORIGINAL DE ESTA NOTICIA PUBLICADA EN : MónEconomia

BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

Escucha aquí RADIO60 Una experiencia musical y vivencial a través de más un siglo de ritmos, melodías e historias

.

.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll al inicio