Bárbara Corbella
Psiquitara
Lliurament del 1r Premi Joan Corbella de comunicació sobre salut mental

La Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental distingeix TV3 amb el 1r Premi Joan Corbella de comunicació sobre salut mental

TV3 ha rebut el Premi Joan Corbella de comunicació sobre salut mental, concedit per la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i la comissió del Premi Joan Corbella de comunicació sobre salut mental.

 

El Premi Joan Corbella ha estat concedit a TV3 pel seu compromís continuat en la divulgació, desestigmatització i sensibilització envers la salut mental i les addiccions a Catalunya. Aquest reconeixement destaca la històrica vinculació que el doctor Joan Corbella va tenir amb TV3.

La primera edició del Premi Joan Corbella de comunicació sobre salut mental reconeix aquella persona o entitat que ha exercit un paper rellevant en la comunicació i sensibilització sobre la salut mental. Les propostes, presentades pels membres de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, han estat valorades per la seva contribució en la promoció de la salut mental i la lluita contra l’estigma i la discriminació.

El doctor Joan Corbella, metge psiquiatre que dóna nom al premi, va guanyar reconeixement per la seva participació en diversos programes de TV3, com «No sé què em passa», on abordava temes relacionats amb la psiquiatria i la seva aplicació en la vida quotidiana. Corbella va escriure diversos llibres aclamats pel públic, com «Una relació: pares i fills», «Viure cada dia», «Tristeses i depressió» i «Por del silenci». A més, va ser autor de la novel·la guanyadora del Premi Ramon Llull de 1997, «D’avui a demà».

Scroll al inicio