La Seu d’Urgell comptarà amb un nou hub tecnològic

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat els estatuts de l’associació La Seu Tech City, una entitat que impulsarà el projecte Pirineu Tech Mountain i que desenvoluparà un hub tecnològic relacionat amb activitats rurals i de muntanya. Formada per institucions públiques i empreses del sector provat i sense ànim de lucre, La Seu Tech City ubicarà el nou hub tecnològic a la Ciutadella de Castellciutat.

El nou equipament de la ciutat de la capital de L’Alt Urgell neix amb la intenció de millorar les infraestructures de connectivitat, mobilitat i energia i de desenvolupar projectes d’emprenedoria i de formació tecnològica.

Pel que fa a les activitats i projectes que és previst que es posin en marxa, destaquen la de comptar amb una infraestructura que desenvolupi tecnologies digitals, com el cloud computing, la Intel·ligència Artificial, el BigData, la ciberseguretat, la robòtica, l’Internet de les Coses o el disseny gràfic i digital. A més, es crearà un espai de coworking, un servei d’incubadora d’empreses i d’acceleradors per a startups.

Segons el vicealcalde de la Seu d’Urgell i regidor de Projectes Estratègis, Jordi Fàbrega, es tracta “d’una gran aposta pel futur de la nostra ciutat i comarca” i ha apuntat que la situarà al centre tecnològic del Pirineu, equiparant-la amb Andorra.

Esta noticia se publicó originalmente en: ESPAI.MEDIA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio