Saltar al contenido

La periodista Xantal Llavina amb el Revolució TV3 guanyadora del Premi Talent en Comunicació i Media recollirà el guardó en el 12×12 Congress el proper 14 de desembre

Xantal Llavina, periodista i divulgadora tecnològica rebrà de mans de la Fundació Impulsa Talentum, el Premi Talent en Comunicación i medios, que anualment entrega aquesta institució a destacats comunicadors i professionals dels mitjans. El premi Talent li serà entregat per la seva “destacada trajectòria en la divulgació de la innovació, el talent i la tecnologia posada al servei de les persones amb el programa Revolució TV3 de la productora El Terrat ” tal i com indica el president de la fundació convocant, Bru Recolons.
El guardó li serà entregat en la clausura del 12×12 Congress, el proper 14 de desembre, esdeveniment que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Damm organitzat per Tertulia Digital i la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració d’ACEC i de la Cambra de Comerç de Barcelona, i que té per objectiu aprofundir en la transformació digital de la societat. Llavina recollirà el guardó acompanyada de Jordi Pi, de TV3, i Jordi Portals, de l’equip del programa Revolució 4.0 TV3.
La Fundación Impulsa Talentum té per missió la detecció, promoció i acompanyament del talent a través de la divulgació de programes, iniciatives i projectes d’interès social, que vinculen humanisme i tecnologia. Així mateix, la Fundació és l’organitzadora dels Premis Talent, que arribaran enguany a la VIII edició, i activitats acadèmiques  com la Càtedra Impulsa Talentum, els summits de gestió del talento i transferència del coneixement arreu de Catalunya, i el Talent & Knowledge Congress, que celebrarà la seva edició en 2023.
14 DICIEMBRE 9:30h. ANTIGUA FÁBRICA DAMM +INFO e INSCRIPCIONES GRATUITAS AQUÍ
Facebook
Twitter
LinkedIn