La intel·ligència artificial en la nostra vida quotidiana – Protecció de dades, ètica i intel·ligència articial

Data12.07.2021 – 12.07.2021 – 17h

Afegeix al calendari de Google

L’Observatori d’Ètica en Intel·ligència Artificial (OEIAC) inicia un nou cicle de seminaris de transferència de coneixement amb persones convidades d’arreu que treballen i promouen el desenvolupament d’una IA que sigui compatible amb les normes socials i culturals, i que estigui centrada en les persones.

Aquest cicle està dirigit a tothom que tingui interès sobre els riscos i oportunitats que representa la implantació cada vegada més generalitzada de la IA.

El Cicle de Seminaris OEIAC començarà el dilluns 10 de maig i s’allargarà fins al mes de novembre. Durant el cicle es comptarà amb persones expertes que tractaran diferents consideracions ètiques, socials i legals de la IA i des d’àmbits diversos, com els biaixos en les dades, l’ètica en el disseny de sistemes d’IA, la protecció de dades i la privacitat o la modelització participativa, entre d’altres.

Tots els seminaris seran gratuïts i retransmesos en directe a través del canal YouTube de la Universitat de Girona.

Aquelles persones que vulguin més informació cal que s’adrecin al web oeiac.cat o escriguin un correu electrònic a suport.oeiac@udg.edu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll al inicio