La Generalitat, nominada a tres premis d’Administració Digital

La Generalitat, nominada a tres premis d’Administració Digital

El Decret d’Administració digital, el gestor documental ARESTA i el projecte Comparteams, impulsats per la Direcció General d’Administració Digital, han estat seleccionats com a finalistes en diverses categories dels premis CNIS. Aquests guardons, que reconeixen la innovació a les administracions públiques de l’estat espanyol, es lliuraran en la cloenda del XI Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics (CNIS), que se celebra a Madrid els dies 25 i 26 de novembre. 

El Decret d’Administració digital és un dels tres finalistes al Premi a la millor adaptació a les normatives d’administració electrònica. Aquest decret, aprovat l’agost del 2020, regula i ordena el desplegament del model d’Administració digital de la Generalitat de Catalunya.

El projecte corporatiu de gestió documental i arxiu electrònic únic de la Generalitat ARESTA és finalista al Premi al millor projecte integral de gestió documental i arxiu electrònic. El projecte abasta tres dimensions, la normativa, l’organitzativa i la tecnològica, i ofereix una plataforma corporativa per tractar i conservar la documentació dels organismes de la Generalitat. Ha estat impulsat per la Direcció General d’Administració Digital i la Direcció General de Patrimoni Cultural amb el suport de CTTI Solucions.

Comparteams ha estat seleccionat com a finalista al Premi al millor projecte de suport al desenvolupament professional i personal d’empleats i directius públics. Aquest projecte, iniciat el 2019, està enfocat a promoure les noves formes de treballar i l’ús d’eines de col·laboració en el núvol, potenciant les competències digitals dels treballadors públics. La cap de l’Àrea de Promoció de la Cultura de la Innovació de la Direcció General d’Administració Digital, Marta Sabaté, presentarà una ponència en el marc del CNIS sobre el projecte Comparteams.

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio