La Fundació Mobile World Capital relleva Carlos Grau

La Fundació Mobile World Capital ha anunciat que rellevarà el director general de l’entitat, Carlos Grau, en el que s’anuncia com “l’inici d’una nova etapa”. La Comissió Executiva de l’ens ha decidit aquest divendres renovar la Direcció General actual i “promoure l’impuls” d’aquesta nova singladura en el marc del seu desè aniversari.

En els propers dies s’obrirà un procés per “sumar talent” a l’organització. Grau mantindrà les funcions fins que hi hagi el relleu, que s’haurà de ratificar els propers mesos al patronat de la fundació, i continuarà col·laborant amb l’entitat des de la Direcció General Adjunta. La Comissió Executiva ha fet un balanç “molt positiu” de la tasca de Grau al capdavant de la Direcció General de l’ens.

Carlos Grau va assumir el càrrec el novembre del 2017, període en què la fundació ha “consolidat” l’estratègia a l’entorn de la tecnologia, la innovació, el talent i la societat.

El president de la Comissió Executiva i primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha agraït el “lideratge” de Grau i s’ha mostrat “il·lusionat” amb la nova etapa que inicia la fundació.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio