La consultora Grow Venture Partners aterra a Barcelona per impulsar start-ups tecnològiques

La gestora de capital risc Grow Venture Partners (Grow VP) ha començat la seva activitat a Barcelona i destinarà el seu primer fons a impulsar les startups tecnològiques que han nascut a universitats i centres de recerca.

Grow VP posa el seu focus en aquestes empreses per intentar cobrir el buit d’inversió que hi ha en projectes deep tech i seguirà ampliant la seva intervenció en tecnologies com l’Internet de les Coses (IoT), l’economia circular, el mes i el clean tech i la Intel·ligència Artificial (IA).

Les xifres altes a l’estat de la manca d’inversió en empreses emergents que no superen les fases inicials han empès Grow VP a dedicar-hi fons econòmics, per tal de donar suport al talent i l’emprenedoria sorgits entre els més joves.

Grow VP té un fort accent barceloní i és que està fundat per Francisco Badia i integrat per Maria José Morales, Ignacio Sala, Néstor Oliveiro i Marc Almendros i té el seu origen en la consultora i acceleradora Impulse to Grow, creada per Badia i Mireia Mir, i que en l’última dècada ha assessorat empreses tecnològiques d’arreu.

Esta noticia se publicó originalmente en: ESPAI MEDIA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio