La Cambra impulsa el Lab3040, una iniciativa per connectar els agents d’innovació de l’ecosistema català
  • El projecte unirà tots els agents per promoure projectes entre els membres i  crear els espais necessaris per fer-ho possible, en diferents verticals de  coneixement. 

  • Aquest primer any es treballarà sobre la vertical de sostenibilitat i a partir  de l’any que ve s’obriran noves verticals de connexió, com el de salut o o el  turisme. 

Barcelona, 24 de novembre de 2022.- La Cambra de Comerç de Barcelona impulsa la iniciativa  Lab3040, una xarxa de connexió entre els agents d’innovació de l’ecosistema de Catalunya on  cooperaran corporacions, pimes, universitats, centres tecnològics i administracions. 

Lab3040 compta amb l’impuls de Celsa, Ibercaja, Leitat, Naturgy, Sorigué i TMB, entre d’altres, amb  l’objectiu de promoure col·laboracions entre els agents de Catalunya que ajudin a posicionar a  Barcelona com el HUB de referència a nivell europeu. 

El projecte es converteix en un nexe d’unió per promoure projectes entre els membres i crear els espais  necessaris per fer-ho en diferents verticals de coneixement. 

En aquest primer any treballaran sobre la vertical de sostenibilitat. No obstant això, la iniciativa a  partir de l’any que ve obrirà noves verticals de connexió, com la de salut o la de turisme. 

Durant aquest procés, Lab3040 durà a terme la detecció d’oportunitats entre les pimes i les  corporacions, així com l’organització d’espais de treballs col·laboratius entre els principals agents de  l’ecosistema. 

Aquesta iniciativa pretén ser un punt de trobada per a agents de l’ecosistema. Per això, posa a la  disposició de tots els actors que hi participin l’edifici de la Cambra, situat a l’av. Diagonal 452, en el  marc de HUB cambraDigital, on s’ofereixen espais per poder co-crear entre els diferents agents  presents. 

El llançament del Lab3040 es va formalitzar en un acte en el HUB cambraDigital de la Cambra amb  els principals promotors de la iniciativa i en el que van participar Eva Borràs (Directora Gerent de la Cambra de Barcelona), Albert Pijuan (membre del Comitè Executiu de la Cambra de Barcelona),  Vicente Atienza (responsable d’innovació a la Cambra de Barcelona), Alexander Phimister  (responsable del Lab3040 de la Cambra de Barcelona), Oscar Carreras (Responsable d’innovació  tècnica a Celsa), José María Santos (Gerent Territorial d’nstitucions i Negoci Hipotecari a Ibercaja),  Berta Ruiz (Coordinadora executiva de projectes a Leitat), Maria Carmen Lopez (Tècnica d’innovació  a Naturgy), Alex Pardo (Director General de Serveis Corporatius i Venture Capital a Sorigué) i Cristina  Güell (Direcció Serveis Corporatius a TMB).

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio