La Cambra i Leitat impulsaran un centre de formació digital a Barcelona

La Cambra de Barcelona i el centre d’innovació tecnològica Leitat posaran en marxa un centre de formació digital per a empreses a la plaça Catalunya de la capital catalana. Segons ha avançat el diari ARA i se n’ha fet ressò l’Agència Catalana de Notícies (ACN), el projecte començarà a caminar el mes de setembre.

És previst que la posada en marxa d’aquest centre s’aprovi en el ple de la Cambra de Comerç de Barcelona del mes de juliol i preveu instal·lar-se en un espai de 1.000 metres quadrats que el centre egarenc té a la Ciutat Comtal. Empreses com Telefónica, Google o Microsoft podrien col·laborar en aquest projecte per oferir la seva experiència des del sector privat.

En cas de tirar endavant, és previst que aquest centre imparteixi formacions digitals i tecnològiques a les empreses, així com ensenyaments a mida per als serveis que en requereixin. La línia que vol seguir el centre en l’oferta formativa és la de treballar en el camp de les TIC per trobar les solucions més innovadores i disruptives per impulsar la transformació digital de les empreses i fer-les millor al nivell competitivitat.

En paral·lel, el hub cambraDigital que la Cambra té a la seva seu de l’Avinguda Diagonal seguirà impartint una formació complementària en matèria de digitalització. En cas que el nou centre tingui una bona acollida entre les empreses, és previst que arribi a altres llocs del territori català.

Clipping de una noticia publicada originalmente en: ESPAI MEDIA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio