La Cambra i la Mobile World Capital Barcelona s’uneixen per apropar la transformació digital a les empreses

Ambdues entitats s’han compromès a treballar per fer partícips a totes les empreses de la transformació digital i a potenciar la formació en noves tecnologies entre els joves.

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, i el CEO de Mobile World Capital BarcelonaCarles Grau, han signat un conveni de col·laboració per potenciar i fomentar la transformació digital entre el teixit empresarial i emprenedor del país.

En aquest sentit, l’acord preveu establir l’organització conjunta d’actuacions que facilitin la transformació digital de les empreses a través de serveis i solucions digitals, així com també realitzar actuacions de formació i capacitació que donin resposta a la manca de professionals qualificats en noves tecnologies.

L’acord signat entre la Cambra de Barcelona i MWCapital s’estructurà en set àmbits d’actuació. En primer lloc, la innovació on ambdues entitats treballaran per explotar col·laboracions en iniciatives en el marc del 4YFN i el projecte The Collider, així com en la cerca de finançament. El paper de la tecnologia serà la segona àrea i es treballarà per col·laborar en la transformació digital de les empreses fent ús de la potencialitat que ofereix el 5G.

El tercer àmbit d’actuació serà el talent, on tant MWCapital com la Cambra treballaran per posicionar Barcelona un com un HUB de talent digital i per oferir continguts formatius en competències digitals per a joves.

El Hub Industrial de Mobilitat Sostenible serà un altre dels espais de col·laboració, atès que mitjançant aquest acord la Fundació es compromet a participar en el projecte i a designar representats en les comissions Executiva, Tècnica i Consultiva.

I per últim l’impacte de la revolució tecnològica en la societat, la potencialitat dels projectes europeus i la internacionalització de l’ecosistema de start-up català també actuaran com àmbits temàtics.

El conveni signat a les oficines corporatives de la Cambra de Barcelona s’allargarà fins al 31 de desembre del 2021, però ambdues entitats han acordat renovar-lo anualment quatre anys més.


···········································································································································
Otros artículos de interés
idCAT Certificat

Identitat digital L'idCAT Certificat és un identificador digital que s'instal·la al vostre navegador tot garantint la vostra identitat a Internet i us permet accedir als diferents tràmits i gestions que ofereixen moltes administracions com, per exemple: Obtenir l'informe de vida laboral leer más...

El puerto de Barcelona pone rumbo a convertirse en un hub multipaís de distribución logística inteligente

original: El Canal logístico y marítimo El IV Plan Estratégico del puerto de Barcelona ha puesto rumbo al futuro de forma decidida, con la logística, la tecnología, el aspecto social y la sostenibilidad como ejes. “Si somos capaces desarrollar hasta el 2040 nuestro nuevo leer más...

The Collider conecta el conocimiento científico con el talento emprendedor

https://youtu.be/Bf3OJUceg-w The Collider conecta el conocimiento científico con el talento emprendedor para crear startups tecnológicas altamente innovadoras. Después de las ediciones anteriores, la iniciativa se ha consolidado y continúa aumentando el número de aplicaciones de centros de investigación e innovación leer más...

El clúster Catalonia NewSpace Alliance uneix Govern i sector en l’impuls de la nova economia de l’espai a Catalunya

Govern, empreses, agents de recerca i innovació i altres actors del sector espacial català s’alineen per desenvolupar conjuntament l’Estratègia NewSpace de Catalunya El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha mantingut avui una trobada virtual amb més leer más...

Etiquetas: