La Cambra de Barcelona obre les portes del programa Kit Digital a les empreses a través de l’Oficina Acelera Pyme

Mitjançant el programa s’oferirà assessorament tant a aquelles empreses que vulguin accedir a les subvencions del programa com a les que vulguin ser-ne agents digitalitzadors.

La Cambra de Barcelona ajudarà les empreses i autònoms/es catalanes a accedir a les ajudes del nou programa Kit Digital, impulsat per l’Estat amb l’objectiu d’accelerar la transformació digital empresarial, a través de la seva Oficina Acelera Pyme, des d’on la corporació dona suport a la implementació de les noves tecnologies entre l’empresariat.

Dotat amb un pressupost de més de 3.000 milions d’euros finançats amb fons Next Generation EU, el programa Kit Digital s’articula a través de subvencions a fons perdut que permeten accedir a un gran catàleg de solucions adaptades a les necessitats tecnològiques dels beneficiaris, des de disseny de pàgines web i comerç electrònic, a plans de màrqueting digital i ciberseguretat, entre d’altres.

Paral·lelament, el programa Kit Digital també dona a empreses TIC la possibilitat de ser agents digitalitzadors i aportar els seus serveis i solucions als beneficiaris de les ajudes del programa.

L’Oficina Acelera Pyme de la Cambra de Barcelona s’encarregarà d’informar a les empreses que accedeixin a aquest servei sobre com poden ser beneficiàries del programa o convertir-se en agents digitalitzadors. En aquest sentit, aquest 14 de desembre s’ha convocat un seminari web gratuït per explicar amb més detall aquest servei i el programa Kit Digitalhttps://ja.cat/KhP6E

Sobre l’Oficina Acelera Pyme

Es tracta d’un servei gratuït amb la col·laboració de Red.es que ofereix assessorament i atenció personalitzada i suport a les pimes i autònoms/es en el seu procés de digitalització, així com guia a empreses proveïdores de solucions tecnològiques per accedir al mercat i accions de sensibilització en l’àmbit de les noves tecnologies. Des d’aquestes oficines, presents en algunes Cambres del territori, es vehicularà ara també l’acompanyament per accedir a les ajudes del Kit Digital.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio