La Cambra de Barcelona engega una campanya per potenciar la digitalització de les empreses

Plans de digitalització, auditories SEO per a pàgines web, diagnosis de ciberseguretat, programes de formació i assessorament gratuït són alguns dels productes oferts.

La Cambra de Barcelona ha engegat una campanya amb l’objectiu de potenciar la transformació digital de les empreses i millorar la seva competitivitat, així com per apropar-los el potencial de les noves tecnologies en termes d’eficiència i costos.

La campanya oferirà a les empreses una oferta transversal de productes i serveis per desenvolupar la seva estratègia digital i diferenciar-se de la competència. Entre aquests es troben solucions per a negocis que estan fent els primers passos com els plans de digitalització personalitzats, els quals identificaran les actuacions més adequades per iniciar un procés de transformació digital de l’empresa, i definiran un pla d’acció. A més des del HUB cambraDigital, l’espai obert de la Cambra que ofereix assessorament en matèria de transformació digital i facilita la cocreació i realització de les idees de negoci, es brindarà suport durant tota la fase d’implantació del pla.

Paral·lelament, la Cambra també informarà i sensibilitzarà a les empreses en el seu procés de digitalització. Aquesta acció la farà a través de l’oficina Acelera pymeuna iniciativa fruit de col·laboració amb Red.es, la qual té com a objectiu impulsar la transformació digital mitjançant l’adopció d’una cultura, de l’ús i l’aprofitament permanent de les TIC a les estratègies empresarials.

Altrament, també s’oferiran eines per millorar aspectes concrets de l’estratègia digital de les empreses com el posicionament als cercadors d’Internet i la ciberseguretat, a més d’un benchmark digital per analitzar la competència al mercat en línia i el programa Startups4pimes, que posa en contacte empreses amb startups perquè puguin col·laborar en la implementació de noves tecnologies.

Finalment, la campanya proporcionarà formació en noves tecnologies a les empreses que vulguin ampliar el seu coneixement sobre les noves tecnologies i aprendre el funcionament de diverses eines informàtiques per desenvolupar les seves utilitats i aplicacions. En aquest sentit, s’han programat cursos relacionats amb la gestió i anàlisi de dades i vendes a través de xarxes socials i marketplaces.

Mitjançant aquesta iniciativa la Cambra de Barcelona continua amb la seva missió d’implementar l’economia digital entre l’empresariat, la qual pren protagonisme en un context en què la pandèmia està accelerant la digitalització empresarial. Tanmateix, la corporació vol transmetre a les empreses catalanes els beneficis de la tecnologia més enllà de les eines tradicionals i que entrin en contacte amb tecnologies més disruptives que també estan canviant la manera de produir, com per exemple la Big Data, la Blockchain, l’Internet de les Coses, la Intel·ligència Artificial i la computació al núvol.

Accedeix a la campanya aquí.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio