Josep Sánchez Llibre entén que el nou clima institucional i polític obre la porta per al retorn de les grans empreses

Estem d’acord amb el mecanisme dels indults per facilitar la normalització de les relacions i per continuar insistint perquè amb les màximes complicitats, puguin tornar les empreses”

  • Hem de canviar la imatge antipàtica i negacionista de la ciutat que ha creat l’alcaldessa Ada Colau en una imatge positiva, amable, cosmopolita, dialogant que posi Barcelona en el centre del món.
  • Convé capitalitzar un gran pacte entre governs, i ajuntament perquè Barcelona pugui liderar i sigui la seu dels Jocs Olimpicos d’Hivern Barcelona Pirineus 2030.

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha reiterat avui que és essencial el retorn de les grans empreses que van traslladar la seva seu social -durant els mesos posteriors a l’1 d’octubre del 2017- perquè la gran àrea metropolitana de Barcelona, i Catalunya en general, pugui recuperar els factors de competitivitat. “Barcelona necessita grans empreses”, ha assenyalat Sánchez Llibre que al mateix temps s’ha mostrat optimista davant el nou clima institucional de les relacions entre Catalunya i Espanya. “Hem avançat notablement”, en referència a les declaracions del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, sobre l’aposta per un referèndum pactat amb l’estat espanyol.

Sánchez Llibre, que ha participat en la taula rodona sobre “La Barcelona dels 5 milions” del programa de les jornades del Cercle d’Economia, entén que en les últimes setmanes s’estan fent passos per aprofundir en la normalització de les relacions entre Catalunya i Espanya. “És l’inici de la reconciliació per iniciar una etapa de normalitat que permeti invertir a Barcelona i Catalunya” ha assenyalat.

“Hem de continuar aprofundint en aquesta situació i intentar plantejar tots els elements al nostre abast per possibilitar que el govern de Catalunya i el d’Espanya normalitzin les seves relacions”. I ha afegit que estem d’acord amb el mecanisme dels indults per a facilitar la normalització de les relacions i per a continuar insistint perquè amb les màximes complicitats puguin tornar les empreses”.

Una Barcelona més positiva i dialogant

El president de Foment ha assegurat que “hem de canviar la imatge antipàtica i negacionista de la ciutat que ha creat l’alcaldessa Ada Colau en una imatge positiva, amable, cosmopolita, dialogant que posi Barcelona en el centre del món. Cal intentar influir perquè aquesta imatge sigui positiva a favor de l’aeroport, al Hermitage, del turisme de qualitat, de la ubicació e hotels d’envergadura, del comerç, de la restauració, de la hosteleria…”

Finalment, Sánchez Llibre ha remarcat la necessitat de capitalitzar un gran pacte entre governs, i ajuntament perquè Barcelona pugui liderar i sigui la seu dels Jocs Olimpicos d’Hivern Barcelona Pirineus 2030.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio