Saltar al contenido

Jordi Puigneró: “Celebrar el MWC al juny és la millor garantia que es farà i que es farà amb les millors garanties”

  • por

El conseller de Polítiques Digitals ha qualificat de “bona decisió” l’anunci d’avui de la GSMA perquè referma l’aposta del MWC per Catalunya
Jordi Puigneró ho ha dit després de la reunió que han mantingut aquesta tarda amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i el conseller delegat del GSMA, John Hoffman

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha assegurat que és “una bona notícia que aquest 2021 el Mobile se celebri al nostre país” i ha destacat que el canvi de dates permetrà que hi hagi més garanties sanitàries per desenvolupar amb la màxima normalitat un esdeveniment d’aquestes característiques.

Traslladar l’esdeveniment al mes de juny “és una bona decisió perquè manté intacta la presencia del Mobile a Catalunya”, ha dit. En aquest sentit, el conseller ha recordat que hi ha un acord perquè el MWC se celebri a Barcelona fins al 2024.

També ha destacat que és una bona decisió perquè tindrà “un major impacte econòmic per al país” amb més assistents i més expositors. “En definitiva, la decisió és la millor garantia que el Mobile es farà i que es farà amb les millors garanties. Hem compartit evidentment la decisió, en què estàvem treballant des de feia setmanes”. El conseller ha fet aquestes declaracions després de la reunió mantinguda aquesta tarda amb el president de la Generalitat, Quim Torra, el conseller delegat del GSMA, John Hoffman. A la reunió també hi han assistit la consellera de Presidència, Meritxell Budó i el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa.

Cal recordar que l’edició del 2020 del congrés internacional de mòbils, que s’havia de celebrar el passat mes de febrer a Barcelona, es va suspendre per la Covid-19. Per a aquesta edició, l’organització estimava un impacte de 492 milions i la creació de prop de 14.100 llocs de treball temporal. Es preveia l’assistència de més de 110.000 visitants i la participació de 3.000 expositors, 170 delegacions governamentals i 200 països i regions.
Otros artículos de interés