i2CAT liderarà un projecte europeu de tecnologies digitals

La Fundació i2CAT serà l’encarregada de liderar el projecte d’investigació INTEGER (Interconnecting 4 Helix Innovation Ecosystems in European Regions), on hi prenen part vuit socis europeus a través de centres d’investigació, universitats i empreses privades. El seu objectiu és assolir els ecosistemes d’innovació més robustos, sostenibles i integradors de la Unió Europea i ho farà a partir de la participació dels actors de la innovació social, així com mitjançant l’entrada en escena de la indústria, les start-ups i les incubadores d’empreses.

INTEGER es basa en un funcionament de quatre hèlixs que facilita la col·laboració entre les organitzacions d’innovació social i empresarial dins d’un conjunt de tecnologies digitals obertes. És per això que crearà un Col·laboratori de Vida Saludable, una xarxa amb la capacitat de treballar en projectes socials, tecnològics i comercials. I començarà en tres regions europees, una de les quals, Catalunya (les altres dues seran Hamburg i Cracòvia).

El paper de la Fundació i2CAT serà el de posar a la disposició del projecte la seva experiència interdisciplinar en la integració de la investigació digital i la innovació social, els mecanismes de cocreació i la relació amb els hubs digitals. Un cop aplicat a Catalunya, s’encarregarà de demostrar que també pot dur-se a terme arreu del continent….

En este enlace puedes leer la noticia completa, PUBLICADA ORIGINALMENTE EN : ESPAI MEDIA

BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio