Girona serà la capital del blockchain per tercer any consecutiu

Girona acollirà la tercera edició de la Fira Blockchain per Catalunya (BxCat) durant el dimecres 17 de maig, a l’Auditori Palau de Congressos de Girona. Aquesta trobada, que promou el Centre de Blockchain de Catalunya,  reunirà les empreses vinculades a la tecnologia de cadena de blocs amb organitzacions o particulars interessats.  Les entrades per a assistir-hi encara poden adquirir-se.

La BxCat torna a la capital gironina per convertir-la en un punt de referència en aquesta tecnologia i compta amb el tret diferenciar de ser una fira feta en català per actors del territori. D’aquesta manera, diferents centres de recerca, institucions i empreses de Catalunya hi seran per presentar-se a la comunitat.

Durant tot el dia, se celebraran ponències, taules rodones i xerrades sobre blockchain, el metavers, criptomònades i NFTs, però també hi haurà un espai reservat al treball en xarxa. En aquest escenari, que serà a l’entrada principal de l’auditori, diferents empreses gaudiran de l’oportunitat de mostrar els seus projectes als visitants….

SIGUE LEYENDO EL ORIGINAL DE ESTA NOTICIA PUBLICADA EN : ESPAI MEDIA

BARCELONADOT no se hace responsable de la información
que contiene este mensaje y no asume responsabilidad alguna
frente a terceros sobre su íntegro contenido, quedando igualmente
exonerada de la responsabilidad de la entidad autora del mismo.

Escucha aquí RADIO60 Una experiencia musical y vivencial a través de más un siglo de ritmos, melodías e historias

.

.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio