Genís Roca tractarà els nous corrents digitals al Castell de Falset

El llicenciat en Història i arqueòleg Genís Roca oferirà una classe magistral sobre webs, xarxes socials, Big Data i Intel·ligència Artificial el dijous 2 de juny (18.00h) al Castell de Falset-Museu comarcal. Amb la intenció de prendre perspectiva sobre com la digitalització ha canviat els negocis dels últims anys, aquesta ponència pretén donar eines als assistents per tractar la digitalització de la millor manera.

Aquesta és una sessió gratuïta i no escaparà als darrers corrents que han aparegut amb força, com la tecnologia blockchain, els NFT o els token, conceptes que ja s’han fet un lloc en el dia a dia dels negocis digitals. Les inscripcions ja són obertes.

Genís Roca aportarà la seva experiència com un dels grans especialistes a Internet i tractarà els reptes digitals des de la seva perspectiva. President de la Fundació PuntCat i fundador de RocaSalvatella, duu a terme una intensa activitat empresarial i social.

La sessió l’organitza Euncet Business School, en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, la Denominació d’Origen Montsant i la Denominació d’Origen Terra Alta.

Clipping de una noticia publicada originalmente en: ESPAI MEDIA

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll al inicio